14.3 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Кметът на Несебър се „пуска“ в битката за втори мандат като независим кандидат

Кампанията на независимия кандидат за кмет Николай Димитров започна предстартово с 5 366 подписа в негова подкрепа от всички съставни селища на община Несебър. Доброволци са събрали допълнително 371 подписа и продължават да събират още на желаещи да подкрепят кандидата

 Председателят на Инициативния комитет за издигане на Николай Димитров като независим кандидат за кмет на Община Несебър Йордан Йорданов внесе подписката за неговата кандидатура в Общинската избирателна комисия. Регистрацията се извърши в присъствието на самия кандидат Димитров.

Кандидатурата е подкрепена от 5 336 жители на община Несебър,засега.Техният брой ще се увеличи,тъй като доброволци продължават да събират подписи на желаещи да подкрепят кандидата.

      Междувременно стана известно,че инициативните комитети на другите двама независими кандидати-за кмет на Гюльовца Стоян Стоянов и Васил Василев също са внесли изискуемите подписи за техните кандидатури,но впоследствие лично Василев е изтеглил документите си за участие в изборите.

       Останалите независими кандидати: Кирил Стоянов-като кмет на Обзор, Ивайло Ляхович и Георги Коршутов-за независими съветници все още не са внесли своите подписки. Срокът за това е 32 дни преди изборния ден.

 

текст и снимки: Максим Момчилов

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук