20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Бареков решава до седмица ще бъде ли кандидат-кмет на Пловдив

До седмица Николай Бареков обявява ще се кандидатира ли за кмет на родния си Пловдив. Решението си той ще оповести при регистрацията на ББЦ за местния вот под тепетата. „Не съм се отказал да вляза в кметската битка. В сряда ми предстои финален разговор с моите колеги от Бюрото на ЕКР и лично с Джефри ван Орден. Тогава ще формирам моето решение – да се кандидатирам аз или да заложим на друг кандидат“, обясни той. Другите двама номинирани от ББЦ са Атанас Панчов и адв. Дяко Дяков. За Район Източен най-много номинации има Тезджан Наимова.

Лидерът на „България без цензура“ и евродепутат бе официален гост на честванията за 130-та годишнината от Съединението на Княжество България и Източна Румелия в Пловдив. Той присъства заедно с Мария Календерска, кандидат за кмет на София, с градския лидер на партията Атанас Панчов и с представители местната структура на тържествен молебен в катедрален храм „Света Богородица“, отслужен от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай. Сред официалните лица в храма не се появи кметът Иван Тотев. За сметка на това един от владиците отиде лично да се здрависа с представителите на ГЕРБ по време на молебена.

Малко по-късно Бареков с представители на местната структура поднесоха венец с надпис „Слава не героите“ пред паметника на Захари Стоянов в Дондуковата градина.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук