15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Владимир Крумов: Очаквам балотаж в Карнобат

Владимир Крумов е кандидатът за кмет на ГЕРБ за Община Карнобат. Роден е на 20 ноември 1983 г. във Варна. Завършил е „Стопанско управление” във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър.” Предстои му дипломиране като магистър в Стопанската академия в Свищов. Казва за себе си, че е тръгнал от нулата. Първата му работа ,преди казармата, е като общ работник на строеж. Участвал е в няколко мениджърски екипа за разработването на търговски пазари. Женен с едно дете. В момента е зам. областен управител в Областна управа Бургас.

IMG_1323Г-н Крумов, с какво самочувствие тръгвате в предстоящата предизборна кампания?

Тръгвам на предстоящите избори с много високо самочувствие. Имахме известни проблеми в местната структура на ГЕРБ в Община Карнобат , но последните две години и половина успяхме да консолидираме структурата, така че да заработи на пълни обороти и постигнахме доста добри, впечатляващи резултати, които до сега не бяха постигани от дясна партия в Община Карнобат. На последните парламентарни избори успяхме да победим нашия основен конкурент БСП с над 500 гласа.

Владимир КрумовВсе пак община Карнобат е определяна като червения бастион в Бургаски регион. Мислите ли, че може да се промени това статукво?

-Мисля, че жителите на община Карнобат имат крещяща нужда от промяна. 25 години няма промяна.

Какви са основните проблеми на Карнобат? Кметът Георги Димитров е сочен като градоначалник, който усвоява пари по европрограми. Или това е мит?

-Кметът не усвоява пари по европрограми. Екипът му усвоява пари по европрограми, т.е общинската администрация. Той има добър изграден екип, който работи и се постигат резултати. Според мен има добри проекти , но без помощта на управляващата партия те нямаше да се случат.

Какви са основните проблеми на Карнобат. С какви послания ще тръгнете към хората?

-Основният проблем е липсата на грижа на общинската администрация към малките населени места. За последните 8 години там не се е случило нищо с изключение на това, че са изградени 21-22 пенсионерски клуба и тук- там е направен ремонт на кметството. Нищо друго не е извършено. Имам предвид инфраструктура, комуникации, транспорт и ред други неща.

Това означава ли, че предизборната ви кампания ще е насочена главно към селата в община Карнобат?

– Ще обърна внимание и на крайните квартали в Карнобат , където проблемите са идентични. Има раздвижване на общинската администрация, но предполагам, че е предизборно. Асфалтират се улици, които още миналата година трябваше да се направят.

Каква предизборна кампания ще водите?

-Ние ще водим позитивна предизборна кампания. Имаме ясната визия Община Карнобат да придобие един европейски облик . Имам изграден екип около мен, който е добре запознат с европейските програми, а и да не забравяме, че последните 4 години зам. кмет по европейските програми е от ГЕРБ и се вижда резултата.

Готова ли е листата на ГЕРБ за общински съветници?

Листата ни за общински съветници още не е утвърдена , но тя ще бъде балансирана, с изключително млади хора, специалисти в различни области, които имат огромното желание да се обърнат очи в очи с хората от община Карнобат и да решават техните проблеми. Аз лично съм поел такава инициатива общинските съветници да бъдат рамо до рамо с жителите на община Карнобат. Всеки месец ще имаме приемни дни на различни общински съветници в малките населени места и различни райони на града. Идеята ми е да има реален контакт с хората и проблемите им да бъдат решавани.

-Кога решихте да се занимавате с политика?

Политиката ми е нещо като хоби. Аз обичам да изразявам мнение, обичам също да работя в полза на хората. Когато реша конкретен проблем на определен човек се чувствам много добре.Изпълвам се с енергия . Имам огромно желания да продължа да помагам на своите съграждани, така както съм помагал и до сега.

На каква подкрепа ще разчитате?

Местните избори са много различни избори. Там основата е мажоритарният вот. Аз ще разчитам на всички жители на община Карнобат, които видят в моето лице нов управник. Човек, който ще им донесе промяна в положителна посока. Мисля, че ще успея да го направя.

Вие сте млад човек, ще разчитате ли на вота на младите?

Моята цел е да се вдигне избирателната активност колкото се може повече . Всеки има конституционното право да изрази мнение. Трябва да се гласува.

Мислите ли, че ще можете да победите от първи тур?

Очаквам балотаж в Карнобат! Не подценявам опонентите си, но тръгвам със самочувствието на победител!

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук