11.5 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Роби Уилямс ще остане два дни в Бургас, пазят в тайна хотела му

След едногодишно прекъсване най-големият летен фестивал у нас  SPIRIT of Burgas се завръща с най-мащабното си издание. Очакват се близо 30 000 посетители да изпълнят плажа в Бургас, за да станат част от шоуто на британската поп легенда Роби Уилямс.

Огромната сцена, на която на 7 август ще излезе Роби Уилямс, а ден по-късно и британската банда Kasabian, се строи по стандартите за турнето на лошото момче на Англия, която изглежда по един и същи начин във всички 25 спирки в Европа.

Шоуто на Роби в Бургас е първият концерт на плажа в кариерата на британеца с над 800 живи изпълнения зад гърба си. На 5 август започва монтажът на светлините и проби на звука, а самият Роби пристига в Бургас на 6 август вечерта, съобщиха организаторите.

Местата по хотелите в Бургас отдавна са свършили. В зоната около фестивала ще бъдат обособени зони за паркиране на централните  бургаски фестивали „Булаир” и „Демокрация”. От 6 до 10 август се затваря за посещение и централния плаж.  Кметът на Бургас е сигурен, че Роби Уилямс ще се разпише в книгата за впечатления.

Очаква се в акваторията на бургаския залив да акостират около 100 яхти, затова е оформена и яхт ВИП зона.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук