18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

СДС Бургас: Юруков и Радонов да бъдат изключени от партията

 Пламен Юруков и Пламен Радонов да бъдат изключени от редиците на СДС, настояват от общинското ръководство на сините в Бургас. Реакцията им бе предизвикана от действията на бившият лидер на сините Пламен Юруков, който подаде заявление за самостоятелна регистрация на СДС в ЦИК за евровота. „ДПС се опитва с откровена измама да превземе СДС. Очевидно Пламен Юруков и Пламен Радонов са в тежка зависимост от тази партия и не се посвиниха да направят това, което никой за 19 годишната история на СДС не си е позволявал. В понеделник на Национален съвет на СДС ще гласувам за изключването на двамата от партията, както и на всички хора, които по някъкъв начин са свързани с тях“, коментира съпредседателят на предизборния щаб на „Синята коалиция“ в Бургас Костадин Марков.
sds_dsb2_large.jpgМеждувременно днес стартира подписката за регистрация на „Синята коалиция“ в ЦИК. Само за един час на един от пунктовете бяха събрани над 150 подписа.  
Според изискването на Централната избирателна комисия коалицията, която издига кандидати за народни представители трябва да представи  20 000  подписа в тяхна подкрепа.
Подписи се събират пред сградата на СДС/ Богориди 34/, пл.“Тройката“, Трета поликлиника, Флората, ул.“Александровска“100 и в к/с „Меден Рудник“.  Акцията  ще продължи до 6 май, съобщиха от предизборния щаб на „Синята коалиция“ в Бургас.sds_dsb5_large.JPG

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук