18.3 C
Бургас
петък, май 27, 2022

Борисов обеща следващата седмица да започне изграждането на Северната дъга на Бургас /видео/

Бойко Борисов видя на място как върви ремонта на Айтоския проход. Той беше придружен от кмета на Бургас Димитър Николов и депутата от ГЕРБ Евелина Василева.

Борисов съобщи, че от следващата седмица ще започне изграждането на Северната дъга на Бургас, която ще свърже магистрала „Тракия“ директно с новия път за Слънчев бряг и ще изведе трафика за Северното Черноморие от Бургас.

„Можеш да кажеш на бургазлии, тази седмица, която идва трябва да започнем да вържем „Тракия“ , за да може директно от „Тракия“ към Слънчев бряг да се пътува“, обърна се към кмета на Бургас Борисов.

Борисов коментира и актуалните политически тема в страната като припомни, че на конгрес ГЕРБ са взели решение да не се коалират с ДПС и БСП, така че партньорите на ГЕРБ били ясни- СДС, патриотите.

„Тези, които си правят сметки могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция. Ние или само управляваме и показваме направеното или въобще не им обръщаме внимание. Те сеят омраза ние сеем работни места. Злобата им много ни помага на нас. Злобни агресивни, власт на всяка цена. Те искат да ни запомнят с лошо и правят такива ченгенджийски номера“, заяви още Борисов.

Последни новини
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук