18.3 C
Бургас
петък, май 27, 2022

Matrix 4 иска да изберете червено или синьо хапче, за да гледате филмови кадри

Във филма „Матрицата“ от 1999 година Морфей (Лорънс Фишбърн) предлага на Нео (Киану Рийвс) избор. Да вземе синьото хапче и да се върнете към това, което той смята за нормален живот или пък да вземе червеното хапче, с което да се присъедини към бунта срещу машините. Уебсайтът на The Matrix Resurrections, четвъртият филм от поредицата, моли феновете да направят подобен избор днес. 

Почитателите на поредицата всъщност получават по-добра сделка от Нео. И двата варианта им дават възможност да надникнат в предстоящия филм. Което и хапче да изберат могат да се върнат и да направят друг избор, за да видят различни кадри.

За да го изпробвате, отидете на whatisthematrix.com и кликнете върху едно от хапчетата. Изборът на червени хапчета води до разказ от Абдул-Матен II, докато изборът на сини хапчета на такъв от Нийл Патрик Харис – и двамата, част от актьорския състав в новия филм.

След като сте гледали един тийзър, щракнете върху другото хапче и гледайте друго. Не само, че всеки избор доставя малко различни кадри, но можете да се върнете на сайта по различно време и да видите различни сцени. Черната котка, която прочуто доказа „бъг в матрицата“, се появява отново, както и емблематичният капещ зелен компютърен код, морфинг на тялото, скокове във въздуха и други.

Нуждаете се от повече? Първият трейлър на филма излиза на 9 септември в 6.00 часа сутринта в същия уебсайт. Рийвс, Кари-Ан Мос и Джейда Пинкет Смит се завръщат от по-ранните филми. Абдул-Матен II и Харис са нови за актьорския състав, заедно с Кристина Ричи, Приянка Чопра Джонас, Джесика Хенвик и Джонатан Гроф. Фишбърн каза пред New York Magazine през 2020 г., че не е помолен да се върне като Морфей.

Matrix Resurrections идва в кината и HBO Max на 22 декември.

Източник: cnet.com

Последни новини
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук