18.3 C
Бургас
петък, май 27, 2022

Netflix сменя телефонен номер, показан в Squid Game, след като жена беше засипана от обаждания и SMS-и

Netflix е редактирал телефонен номер, който се появява в хитовата му поредица Squid Game, след като южнокорейка беше засипана от телефонни обаждания. Някои се обаждали от любопитство, а други дори искали да се присъединят към игрите на живота или смъртта, представени в сериала. Южнокорейската лента оглави класациите за популярност на платформата в 90 държави и е на път да се превърне в най-гледания сериал на Netflix досега.

В деветте серии се засяга темата за икономическото неравенство по света, а героите се състезават в детски игри, за да спечелят крайната награда – милиони долари, а губещите биват убити по безкомпромисен начини. За да участват, участниците трябва да се обадят на номер от визитка, отпечатан със символи. Но докато създателите на филми обикновено използват фалшиви номера тук е използван южнокорейски мобилен номер.

„Това е номер, който използвам повече от 10 години, така че съм доста изненадана. Има повече от 4 000 номера, които трябваше да изтрия от телефона си “, каза бизнесдамата пред южнокорейския вестник Money Today. В изявление Netflix помоли феновете да се въздържат от шеги и обаждания. „Заедно с продуцентската компания работим за разрешаване на този въпрос, включително редактиране на сцени с телефонни номера, където е необходимо“, казаха от компанията.

На жената е предложена компенсация, но тя е отказала.

Последни новини
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук