13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Естетично студио с техника от най-ново поколение отваря врати в Бургас

Естетично студио с техника от най-ново поколение отваря врати в Бургас, за да вдъхне трайно самочувствие на жените. AG Style на улица „Гладстон” 64 предлага богато меню от услуги за цялостна грижа за кожата на лицето и тялото.

В студиото ще ви предложат и LPG ЛИНФОДРЕНАЖ, който стимулира клетъчния метаболизъм, и подобрява кръвообръщението. Третира успешно  отпусната кожа, целулит , възстановяване на контурите на женското тяло след раждане, белези , anti-aging ефект,след липосукция, венозна недостатъчност.

В естетичното студио предлагат и 9 комбинирани програми с друг нашумял апарат – целутрон. С уреда се постига също бърз ефект при разграждане на мастните депа, стяга мускулите и извайва тялото. Има разработена програма за дехитратация, която спомага за бързо възстановяване на спортисти или след травми. Ефектът се постига чрез електро-мускулните стимулации

„В AG Style предлагат лесен начин за поддържане на идеалната фигура. Добрата новина е, че досадните мазнини около бедрата и талията тук вече могат да бъдат победени с революционния метод – криолиполиза. Процедурата е алтернатива на липосукцията. В AG Style разполагат с единствената за Бургас апаратура, която замразява мастната клетка до – 10 градуса. За щастие след терапията, която е безболезнена, не съществува опасност от йо-йо ефект.

В AG Style предлагат и процедура с диамантено микродермабразио. Терапията  представлява ексфолиране на горния кожен слой, като едновременно се почистват и замърсяванията. С този процедура могат да се отстранят и дефекти като фини линии и бръчки, пигментни петна и белези от акне. Микродермабразиото става все по-популярен начин за подмладяване на кожата. Според Американската асоциация по естетична пластична хирургия (ASAPS), процедурата е в топ 5 на не-хирургическите процедури. В AG Styleметодът се изпълнява в съчетание с висок клас козметика.

От AG Styleимат амбицията да увеличат услугите си, както и са отворени към закупуването на още апарати в най-близко бъдеще.  От студиото имат идея да канят  известни специалисти от други градове в областта на естетичните процедури и перманентен грим.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук